TERVETULOA VANHAN VASARAN KOTISIVUILLE

Kuva mökistä

"Lapin luonto luo outoa taikaa, se on kaunis ja vertaamaton..."

Nyt on viimeinen hetki tehdä talven lomasuunnitelmat. Lappi tarjoaa mahtavat puitteet kaikkina vuodenaikoina. Soita numeroon 0500-481 285 ja kysy vapaita viikkoja.

Meillä on tarjota sinulle korkeatasoinen vuokramökki Äkäslompolon kylässä Ylläsellä. Mökkiin mahtuu 8-10 henkilöä ja sen varustetaso on korkea. Suurin osa palveluista löytyy kävelymatkan päästä. Ruska-aikaan löytyvät viitoitetut vaellusreitit mökin välittömästä läheisyydestä. Laduille pääset suoraan mökin pihasta ja rinteeseen ilmaisella rinnebussilla, jonka pysäkki on n. 100 m päässä. Tutustu kotisivuihimme ja tee varauksesi omasta lomaviikostasi.

Ylläksellä yhdistyvät Lapin parhaat puolet, koskematon luonto sekä tasokas palvelu. Murtsikan harrastajille on tarjolla n. 250 km hyväkuntoisia latuja, joista varmasti löydät itsellesi sopivan hiihtoreitin. Jos taas haluat rinteeseen, tarjoaa YlläsSki sinulle 18 rinnettä ja toisella puolella tunturia Iso-Ylläs 17 rinnettä. Lumilautailijat voivat koettaa taitojaan half pipessa ja streetillä. Mikäli haluat unohtaa sukset kotiin tarjoaa Ylläs myös sinulle jotain unohtumatonta. Mitä sanot rauhallisesta kävelyretkestä luonnon helmassa? Vai pidätkö enemmän moottorikelkalla ajamisesta? Kokemisen arvoista on varmasti myös maisemien katselu koiravaljakon kyydissä.

Riippumatta siitä mitä aiot tehdä lomallasi, yksi asia on ainakin varma. Äkäslompolon kylä tarjoaa sinulle parhaat puitteet. Kylän tasokkaista liikkeistä voit ostaa niin elintarvikkeet, urheiluvälineet kuin matkamuistotkin. Illallakaan ei pitäisi olla tekemisestä puute, sillä alueella toimii monia ravintoloita ja hotelleja. Ellet pidä ruoan laitosta, kokeile vaikka n. 300 m päässä olevaa Äkässolmua, josta saat päiväsaikaan maukasta kotiruokaa.